Persoonlijk contact

Johan Baggerman

035 - 54 124 66

Debbie Hofstra

035 - 54 124 66

Al meer dan 125 jaar een begrip in de regio....!

 

Historie

In 1893 heeft de oprichting plaatsgevonden van het familiebedrijf Steenhouwerij Gebr. Kreuning. Dit bedrijf was gevestigd aan de Koninginneweg te Hilversum. Rond 1920 is er in Bussum aan de Vaartweg een tweede vestiging geopend en later nog een derde vestiging aan de Verbindingsweg te Baarn. In 1990 is steenhouwerij de Bruin uit de Kerkstraat te Baarn overgenomen. Tegelijkertijd hebben wij toen een geheel nieuwe vestiging in Baarn betrokken, waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd zijn.  In 1995 is de vestiging in Hilversum gesloten en eind 2008 zijn Steenhouwerij Kreuning in Bussum en de Baarnsche Steenhouwerij te Baarn samengevoegd. Vanaf dat moment is de officiële bedrijfsnaam Baarnsche Steenhouwerij Kreuning geworden......

In de loop der jaren is de Baarnsche Steenhouwerij Kreuning zich steeds meer en meer gaan specialiseren in grafmonumenten. Dit specifieke vakgebied vraagt  om gedegen kennis en ervaring.

Bij de uitbreiding van ons bedrijf in 2013 is er  voor gekozen om materialen als glas en RVS toe te voegen aan het assortiment. Dit om een goede en uitgebreide keuze te kunnen bieden met veel mogelijkheden.  Op deze site vindt u een aantal van deze toepassingen terug op foto's. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden.

Ons werkgebied is hoofdzakelijk het Gooiland, de Vechtstreek en het Eemland, ook op de begraafplaatsen in de grotere plaatsen zoals Amersfoort, Utrecht en Amsterdam plaatsen wij regelmatig grafmonumenten, grafstenen en urnmonumenten.

Over Johan Baggerman

Zo'n 30 jaar geleden is Johan begonnen in de vestiging te Bussum als assistent bedrijfsleider  bouw- en grafwerk. Door zijn achtergrond in de bouwkunde had hij direct veel affiniteit met het vakgebied. Middels diverse opleidingen en veel praktijkervaring heeft hij zich ontwikkeld tot een all-round steenhouwer en ondernemer! Het adviseren, ontwerpen en samenstellen van grafmonumenten is sinds jaar en dag zijn passie!

Over Debbie Hofstra

Twaalf jaar geleden is Debbie betrokken geraakt bij het bedrijf. Met haar achtergrond in de hotelwereld was het een mooie stap naar "hospitality" bij advisering van grafmonumenten. Persoonlijk contact en een gedegen advisering staan bovenaan de lijst van Debbie.

 

>Over ons

Bekijk onze toonzaal in 3D

Laat u terugbellen

Nu even geen tijd? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op:

 

Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken. U bent van harte welkom in onze toonzaal. De koffie staat voor u klaar.

Afspraak maken

Brochure aanvragen

Bent u op zoek naar inspiratie? Vraag eenvoudig online onze brochure aan vol mooie ideeën.

Brochure aanvragen
Baarnsche Steenhouwerij Kreuning