Persoonlijk contact

Johan Baggerman

035 - 54 124 66

Debbie Hofstra

035 - 54 124 66

Cremeren

Als u besloten heeft om de as van uw dierbare te verstrooien dan kunt u in Nederland kiezen uit verschillende mogelijkheden. De meeste begraafplaatsen en crematoria beschikken over een strooiveld waar u de as zelf kunt verstrooien of dat kunt laten doen door een medewerker van het crematorium. U kunt de as ook verstrooien in uw eigen tuin, een bos, vanaf een boot, uit een vliegtuig of zelfs per heliumballon.

Tegenwoordig zijn er gelukkig steeds meer mogelijkheden voor  een blijvende herinnering na een  crematie. Veel begraafplaatsen beschikken al over een urnengalerij of urnenmuur voor een persoonlijk plekje voor plaatsing van de urn. Veelal zijn deze nissen voorzien van een afdekplaat van natuursteen of glas  en bent u vrij in het kiezen van kleur en tekst.

Er zijn ook begraafplaatsen waar een urnentuin is gecreëerd. Deze urnengraven zijn vaak kleiner dan de graven bij een begrafenis. Op een urnengraf kunt u een monument laten plaatsen, passend binnen de geldende regels van de desbetreffende begraafplaats. Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden!

 

 

 

>Cremeren

Bekijk onze toonzaal in 3D

Laat u terugbellen

Nu even geen tijd? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op:

 

Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken. U bent van harte welkom in onze toonzaal. De koffie staat voor u klaar.

Afspraak maken

Brochure aanvragen

Bent u op zoek naar inspiratie? Vraag eenvoudig online onze brochure aan vol mooie ideeën.

Brochure aanvragen
Baarnsche Steenhouwerij Kreuning